beachwalk & vacation planning

Idag startade vi dagen med en morronprommis efter stranden. Tyvärr glömde jag kameran så nya bilder måste tas för det är oerhört vackert efter strandpromenaden. Vi gick bort till piren där vi vände. Det är sådär lite på gränsen att vara utan tröja eller jacka, men mellan halv tolv och halv tre är det riktig sommarvärme. Hade det inte varit för att Josse skulle till sjukgymnasten idag, hade vi nog lagt oss o slappat i solen en stund. Medans Josse sjukgymnastiserade var jag på Ralphs o shoppade lite nyårsdryck o annat smått o gott. Vilka butiker o vilket utbud! Man skulle kunna strosa runt hur länge som helst o bara supa in intrycken. Något jag såg som är annorlunda här är att man spritar kundvagnarna med våtservetter innan man går in. Det finns stora förpackningar med strimlade grönsaker att äta tillsammans med dipsås, stora påsar med tärnad cheddarost m m m m. Att sen vin & sprithyllorna är gigantiska och otroligt prisvärda är ju kul att kolla på. Det får nog bli nån pava med i väskan hem iaf! :))

Efter sjukgymnasten åkte vi ut till piren igen. Man kan åka bil ut också och det var massor med folk därute. Det finns små butiker o restauranger därute. Jättemysigt! Och jag hade spanat in lite schyssta grejer på morronpromenaden. Det blev två små plåttavlor att ha i gäststugan i Söderhamns skärgård. Ska inredas lite i surf & calistil så att Josse känner sej som hemma när hon kommer hem. Plus att d blir coolt, förstås! :))

Hem till lägenheten där J fixade ihop lite spaghetti & köttfärssås som vi åt tillsammans me roomy'n Tori. Vi hade även tänkt åkt till en Outlet 45 minuter härifrån, men ställde in då vi behövde planera lite, boka hotell å sånt. Det blev nyår i San Francisco med två hotellnätter, sen hem till Santa B igen tre nätter. Avslutar med fem nätter i LA där vi ska göra allt från Hollywood, till Universal Studios till Six Flags! Känns jättebra att ha styrt upp resan nu o fixat boenden. Hittade sjukt prisvärt motell i LA, som fått bra omdömen på nätet! Såå, nu kan man nöjt somna in snart och ladda för San Francisco imorron! Hoppade Vegas för att det är långt att åka plus att Josse inte kommer in på casinos när hon är under 21. Vi får ha kvar det till en annan gång istället! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0